Okulumuzun Erasmus eTwinning çalışmalarının olduğu Wakelet linki

İstiklâl Marşımızın Kabulünün Yıldönümünü Coşkuyla Kutladık.

Ara

Engelliler Federasyonu Yöneticileri Okulumuzu Ziyaret Ettiler.

Her Daim Yanlarında Olduğumuzu Kendileriyle Bir Kez Daha Paylaştık.

Ara

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Ankara'ya Gelişinin 102. Yıldönümünü Coşkuyla Kutladık.

Atam Bu Millet Sana Minnettardır.

"Ne Mutlu Türküm Diyene."

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü Aramızdan Ayrılışının 83.Yılında Rahmet Şükran Ve Özlemle Andık.

Kas

Büyük bayramımızı coşkuyla kutladık. Dünya durdukça cumhuriyetimiz var olsun...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun...

Kas

Okulumuz en büyük bayramımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına hazır...

Kas

Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı sonunda yeni oluşan Yönetim Kuruluna Sonsuz Başarılar dileriz.

Kas

Okulumuzun başarıyla tamamladığı Erasmus Projesi kapsamında Avusturya Viyana'ya 1 hafta süren gezimizi yaptık.Çok büyük kazanımlarla yurda döndük.

eTwining Kapsamında Yapılan Çalışmalarımız

Ekm

2020 Yılı Erasmus+Ana Eylem 1 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği (KA101) Faaliyeti kapsamında sunulan proje başvuruları sonucunda okulumuza ait "Daha Çok Bilsem" adlı projemiz 5122 adet başvurudan hibe desteği almaya hak kazanan 212 proje arasına girmeyi başarmıştır.