Okul Müdürü Mehmet KAYA´nın Karne Mesajı

Sevgili Öğrenciler!

Dört ay boyunca çalıştınız emek harcadınız ve yoruldunuz.Bu çalışmalarınızın karşılığını karnedeki notlarınızla birlikte görme imkanınız oldu.Belki  istediğiniz ölçüde çalışamamış ,istediğniz notu alamamış da olabilirsiniz.Veya tam tersi hiç çalışmadan veya az çalışarak da başarılı olmuş olabilirsiniz.Hiç önemli değildir.Önemli olan ,sizlerin beden ve ruh sağlığı yerinde bireyler olarak hayata hazırlanıyor olmanızdır.Sizlerin daima çalışarak başarılı olabileceğinizi unutmayın.Hiç bir başarı tesadüfü değildir.Her başarının altında özverili  ve azimle çalışma vardır.Sizlerin de daima çalışarak başarılı olacağınıza olan kanatim tamdır.Bu vesileyle bol bol dinlenip eğlenin.Bu arada iyi olmayan derslerinizi veya eksik olduğunuz alanları anne ve babanızla birlikte tespit ederek ,daha başarılı olmanın yollarını birlikte plan program yaparak belirleyiniz.2.Döneme dinlenmiş ve zinde bir şekilde dönmenizi istiyoruz.Şimdiden iyi tatiller diliyorum.

Değerli veliler!

Sizleri de merhabalar.Öğrencilerimize verdiğimiz karneler çocuklarınızın olduğu kadar aynı zamanda sizlerin de karnesidir.Sizlerde öğrenciler kadar emek harcadınız ve sizlar de yoruldunuz.Öğrencilerinizin karnesini değerlendirirken ,öncelikle kırık veya düşük olanlara değil de öncelikle iyi olanlardan başlayınız ve bundan dolayı da öğrencinizi tebrik edin.Sonra kırık veya düşük olan dersleri birlikte değerlendirin.Birlikte bu dersi nasıl daha iyi duruma getireceğinizin yol ve yöntemlerini bulunuz.Çocuklarınızı başka öğrencilerle kıyaslamayınız.Çünki her birey özeldir.Çocuklarınızın dinlenmesine ve eğlenmesine fırsatlar verin, iyi ve kaliteli vakitler geçirmesini sağlayın.Sizlere de teşekkür ediyor,iyi tatiller diliyorum.

Mehmet KAYA

Yayın: 21.01.2019 - Güncelleme: 03.10.2023 15:30 - Görüntülenme: 479