May

Kurtuluş Meşalesinin Yakıldığı 19 Mayıs 1919 un Yıldönümünde Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nı Büyük Bir Coşkuyla Kutladık.

May

Anne Baba Programı Çalışmaları Kapsamında Çocuklarda Cinsellik ve Eğitim Konusu 26.05.2022 Tarihinde  Sayın Prof. Dr. Aysel Köksal Akyol Hocamız Tarafından Anlatılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

May

Çocuklarda Gelişim Özellikleri Semineri Pazartesi saat 14.30 da Okulumuzun Çok Amaçlı Salonunda Yapılacaktır.

May

Öğrencilerin beslenme ve aktivite ihtiyaçları ile ilgili bilgilendirme semineri sayın Arş. Gör. Merve İlhan Esgin

Nis

Okulumuz 4/F Sınıfı , Öğretmeni Ali Yıldırım rehberliğinde ''8 Şubat  Güvenli İnternet Günü'' ile ilgili  güvenli internet için neler yapılmalı ? Güvenli İnternet konusunda bilgilendirme kapsamnıda bir çalışma yapmışlardır.

Nis

Mrt

Okulumuzun Erasmus ve eTwinning alanında yapmış olduğu çalışmalarımızın, okulumuz adına açılmış linkidir.