ANKARA / KEÇİÖREN - Kalaba İlkokulu

Ara

Müze ortamı çocuklara alternatif öğrenme yolları ile tanışma, gerçek nesnelerle aktif bir şekilde çalışma olanağı sağlar. Çocukların gözlem, mantık, yaratıcılık, hayal gücü ve beğeni duygusunun oluşmasına ve gelişmesine katkıda bulunur. Müzelerde çocuklar ait olduğu kültürü öğrenir, farklı kültürleri tanırlar ve farklı tarih ve coğrafik olaylar inceleme şansı yakalar. Bu doğrultuda okulumuz 4/B Sınıf öğretmeni Ali YILDIRIM ve 4/F sınıf öğretmeni Uğur UZUN sınıf öğrencileri ile birlikte MTA Şehit Cuma Dağ Tabiat Tarihi Müzesine gezi düzenlemişlerdir.

Ekm

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz .

Okulumuzda yapılan kutlama töreninde görev alan, emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Ekm

Okulumuz 4. sınıf öğretmeni Ali Yıldırım tarafından yürütülen satranç kurslarımız başlamıştır. Öğrencilerimize başarılar dileriz..

Ekm

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz deprem tatbikatına öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm çalışanlarımız katıldı. Siren sesi ile birlikte sıra altlarında başlarını koruyarak cenin pozisyonunda bekleyen öğrencilerimiz, ardından hızla kendilerine önderlik eden öğretmenleri ile bahçede toplandı. Tatbikat idareci ve öğretmenlerimizin ilgi ve dikkati sayesinde başarı ile gerçekleştirildi.

Ekm

Milli mücadelenin kalbi, cumhuriyetin ve bağımsızlığın simgesi Ankara'mızın başkent oluşunun 100. yıl dönümünü okulumuzda düzenlediğimiz törenle kutladık.

Bu onurlu ve anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadele kahramanlarımızı, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.

Eyl

Okulumuz 2. sınıf öğrencileri ile ulus, yurt ve doğa sevgisini kazandırmak adına Altınköy'e gezi düzenlendi. Öğrencilerimiz hem doğa hem de köy yaşamını tanıdı. Doğa yürüyüşü yapıldı. Öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizle keyifli bir gün geçirildi.

Eyl

My Little Homeland Projemizin Final Ürünü Sanal Sergimiz