Kalaba İlkokulu

KALABA MAH. GANİMET SK. KALABA İLKOKULU SİTESİ A BLOK NO: 2A KEÇİÖREN / ANKARA
Vizyon
Kalaba İlkokulu ,tüm öğrencilerine,temel okuma ve yazma becerilerini kazandırmanın yanında bireysel ve yaşama kurallarını öğrenen ve günlük hayatına uygulayan iyi insanlar yetiştirmek."
Misyon
"Biz Kalaba İlkokulu olarak tüm öğrencilerimizi; kendi kültürünü özümseyen, milli kültürünü gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi yurttaş olma bilincine sahip, kendini ifade edebilen ve güvenen, yeniliğe ve değişime açık; bilgi ve birikimlerini tüm insanlığın faydasına kullanabilecek, sürekli öğrenen, ,saygılı bireyler yetiştirmek için varız.""
sabah:07.50-13.00 Öğle:13.00-18.00
Doğalgaz Kalorifer sistemi
Ulaşım
Ulus´tan minibüs ve otobüsle;Kızılay´dan ise Otobüsle ulaşım sağlanmaktadır.Şu an itibariyle Metro çalışmaları devam etmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Kalaba Mahallesi´nde Keçiören Belediyesi ve Keçiören Kaymakamlığına yakın bir konumdadır.
Okulumuz Keçiören Kaymakamlığı´na 500 m.Ulus´a 6 Km.uzaklıktadır.